Følgende sangskrivere deltager i NASHVILLE NIGHTS WINTER TOUR 2022 – Bemærk: LINE-UPPEN VARIERER FRA KONCERT TIL KONCERT, CHECK DIT LOKALE SPILLESTED.

LOCKWOOD BARR: har det, de fleste sangerinder gerne vil have… en stemme, der spænder fra Bonnie Tyler til Eva Cassidy, og så spiller hun tilmed fremragende guitar og banjo og skriver smukke, nærværende sange. Lockwood er på de fleste US musikmagasiner’s hot-shotliste og er en af dem, man gerne vil høre lige nu, før hun breaker big time! 

GARY QUINN er med tre albumudgivelser og et hav af priser blevet en af UKs mest etablerede countrystjerner.  Senest vandt han i 2019 British Country Music Association Awards for Male Vocalist of the Year og da han slap sin seneste single Nobody Somebody  i januar 2021 strøg den direkte ind som #1 på UK Country Chart. Listen over Garys bedrifter i både UK og Nashville er lang, og vi glæder os til for første gang at høre hans cool, moderne take på country live i Danmark.

LAURA OAKES er et af Storbritanniens allerstørste sangskriver og country-talenter. Oakes har allerede haft masser af airplay på BBC Radio, og hun har fået fremragende anmeldelser for sine udgivelser. Før Coronakrisen nåede Oakes at afslutte en total udsolgt UK tour. Glæd jer til at høre Lauras eminente sange og fortryllende stemme.

TRICK SAVAGE, grammynomineret sangskriver og Nashville sessionguitarist født i Oklahoma, som han kalder “ground zero of country music greatness”. Han har skrevet for tv-stationer, præsidentkandidater og stjerner som Eric Church, Ashley McBryde, Dan Smalley og Trisha Yearwood og mange flere. Trick er Nashville Nights guitar-troldmand som med sit fremragende spil og sine både rørende og sjove sange, vil vinde dit hjerte fra det øjeblik han slår første tone an.

BLUE FOLEY, en levende dobbelt-grammynomineret Nashville songwriter legende! Blue er først og fremmest en suveræn sangskriver og har adskillige store “cuts” på sit CV, bl.a. af countrystjernen og CMA-vinderen Ashley McBryde. Derudover er han en inspirerende, underholdende og levende ildsjæl. Hans humør og engagement er ganske enkelt enestående.