Følgende sangskrivere deltager i NASHVILLE NIGHTS WINTER TOUR 2022 – Bemærk: LINE-UPPEN VARIERER FRA KONCERT TIL KONCERT, CHECK DIT LOKALE SPILLESTED.

LOCKWOOD BARR: har det, de fleste sangerinder gerne vil have… en stemme, der spænder fra Bonnie Tyler til Eva Cassidy, og så spiller hun tilmed fremragende guitar og banjo og skriver smukke, nærværende sange. Lockwood er på de fleste US musikmagasiner’s hot-shotliste og er en af dem, man gerne vil høre lige nu, før hun breaker big time! 

GARY QUINN er med tre albumudgivelser og et hav af priser blevet en af UKs mest etablerede countrystjerner.  Senest vandt han 2021 British Country Music Association Awards for Male Vocalist of the Year og da han slap sin seneste single Nobody Somebody  i januar 2021 strøg den direkte ind som #1 på UK Country Chart. Listen over Garys bedrifter i både UK og Nashville er lang, og vi glæder os til for første gang at høre hans cool, moderne take på country live i Danmark.

TRICK SAVAGE, grammynomineret sangskriver og Nashville sessionguitarist født i Oklahoma, som han kalder “ground zero of country music greatness”. Han har skrevet for tv-stationer, præsidentkandidater og stjerner som Eric Church, Ashley McBryde, Dan Smalley og Trisha Yearwood og mange flere. Trick er Nashville Nights guitar-troldmand som med sit fremragende spil og sine både rørende og sjove sange, vil vinde dit hjerte fra det øjeblik han slår første tone an.

BLUE FOLEY, en levende dobbelt-grammynomineret Nashville songwriter legende! Blue er først og fremmest en suveræn sangskriver og har adskillige store “cuts” på sit CV, bl.a. af countrystjernen og CMA-vinderen Ashley McBryde. Derudover er han en inspirerende, underholdende og levende ildsjæl. Hans humør og engagement er ganske enkelt enestående.

PAYTON TAYLOR ‘s deltagelse i American Idol skulle egentlig blot have været akkompagnement til hendes søster, på guitar, men efter dommerne lyttede til Taylors udgave af John Prines “Angel From Montgomery”, gav de både Payton og hendes søster en golden ticket. Taylors optræden blev featured i både Good Morning America, Billboard, Hollywood Reporter og flere andre steder. Paytons har optrådt på både Ryman Auditorium og The Grand Ole Opry, og spiller ca 200 koncerter årligt. Seneste optræden i Danmark var på Nashville Nights International Songwriters Festival i Odense i september 2021.

JADE HELLIWELL søger efter autenticitet i alle livets aspekter. Hun skriver sin sandhed ind i sin musik og gør en ven ud af hver fan. Født og opvokset i en lille by i West Yorkshire UK, blev Jades verden brast åben i 2017, da en video af hende synge med en busker på en aften i Leeds gik viralt. Den opnåede hurtigt 23 millioner visninger på tværs af Facebook og YouTube, og hendes tidligere udgivne EP ‘Forget the Night’ skød tilbage på de britiske hitlister og nåede #1 på countryhitlisterne og #8 på de officielle hitlister. Jade har vundet BCMA-priser for bedste sang og bedste kvindelige to år i træk, samt nomineringer og priser for ‘Bedste kvindelige’ og ‘Bedste solo’ ved Box Radio Awards, ‘Kunstner of the Year’ og ‘UK Female of The Year’ fra UK Country Radio, ‘Best Unsigned Female’ ved Best of British Music Awards og ‘Outstanding Artist’ ved Yorkshire Roots Awards.