Følgende sangskrivere deltager i Nashville Nights FALL TOUR 2021 – Bemærk: LINE-UPPEN VARIERER FRA KONCERT TIL KONCERT, CHECK DIT LOKALE SPILLESTED.

JOEL JORGENSEN startede sin karriere med rockbandet Angel Falls, der hurtigt blev opdaget og signet hos Sony Records. Men som var hans liv en countrysang, blev han pga. sygdom løst fra kontrakten og brugte lang tid på at finde tilbage til inspirationen og motivationen i musikken. I 2019 vendte han stærkt tilbage og udgav albummet Highway Lullabies, som viser hans talent for at fortælle historier med sjæl. Han bor i Nashville i dag og stilen er gået fra rock til country-americana.

LAURA OAKES er et af Storbritanniens allerstørste sangskriver og country-talenter. Oakes har allerede haft masser af airplay på BBC Radio, og hun har fået fremragende anmeldelser for sine udgivelser. Før Coronakrisen nåede Oakes at afslutte en total udsolgt UK tour. Glæd jer til at høre Lauras eminente sange og fortryllende stemme.

CHELEY TACKETT Det siges, at man forelsker sig i Cheley, så snart man hører hende. Med en markant, sjælfuld vokal, leverer hun sange, som hun selv siger fortæller ”virkelige historier til virkelige mennesker”. Hun har været en del af Nashville-scenen i mere end tyve år. Hun har vundet fans på tværs af genrer, adskillige awards for sin sangskrivning og en titel som “Nashville’s favorite LGBT musician”. Det britiske countrymagasin Maverick kalder hende: One of the most powerful, soulful singers in the business.

TRICK SAVAGE, grammynomineret sangskriver og Nashville sessionguitarist født i Oklahoma, som han kalder “ground zero of country music greatness”. Han har skrevet for tv-stationer, præsidentkandidater og stjerner som Eric Church, Ashley McBryde, Dan Smalley og Trisha Yearwood og mange flere. Trick er Nashville Nights guitar-troldmand som med sit fremragende spil og sine både rørende og sjove sange, vil vinde dit hjerte fra det øjeblik han slår første tone an.

PAYTON TAYLORs deltagelse i American Idol skulle egentlig blot have været akkompagnement til hendes søster, på guitar, men efter dommerne lyttede til Taylors udgave af John Prines “Angel From Montgomery”, gav de både Payton og hendes søster en golden ticket. Taylors optræden blev featured i både Good Morning America, Billboard, Hollywood Reporter og flere andre steder. Paytons har optrådt på både Ryman Auditorium og The Grand Ole Opry, og spiller ca 200 koncerter årligt.

BLUE FOLEY, en levende dobbelt-grammynomineret Nashville songwriter legende! Blue er først og fremmest en suveræn sangskriver og har adskillige store “cuts” på sit CV, bl.a. af countrystjernen og CMA-vinderen Ashley McBryde. Derudover er han en inspirerende, underholdende og levende ildsjæl. Hans humør og engagement er ganske enkelt enestående.

KENSIE COPPIN er en eminent singer/songwriter fra Texas, allerede med mere end 20 års erfaring på livescenen, trods sin unge alder. Kensie har spillet musik siden hun var 8 år og som ung teenager både skrev og indspillede hun hos Sony Music med en række hitsangskrivere – Hun var endda opening act for navne som Josh Turner, Rivers Rutherford and Rebecca Lynn Howard. Kensie har optrådt på det legendariske Nashville-spillested The Grand Ole Opry og har skrevet sange med bl.a. Curly Putman, Dale Dodson, D. Vincent Williams og Bernie Nelson. Kensie brænder for traditionel country music og vil gøre hvad hun kan for at hjælpe med at bringe traditionen tilbage i rampelyset.

JEREMY DRINKWINE er født og opvokset i Nashville som den ældste af fem børn i en sydstats baptist præstefamilie med slægtsrødder tilbage til de irske immigranter. Han er en gedigen tømrer og så er han sanger og sangskriver med en forkærlighed for at parre country med indie vibes og rock’n’roll. Jeremy har skrevet sange til film og tv-serier, til kendte og ukendte artister, og hans særlige evne til at fortælle historier er blevet sammenlignet med Bruce Springsteen, Gregory Alan Isakov og Jason Isbells.

HANNAH ALDRIDGE er vokset op i Alabama, og startede for alvor sin karriere med udgivelsen af hendes 2014 debutalbum  ‘Razor Wire’ hvor hun bla. samarbejdede med Jason Isbells The 400 Unit. Debut albummet fik særdeles positiv omtale af de amerikanske kritikere og sendte Hanna på tour i hele verden. Hanna har siden udgivet det anmelderroste album ‘Gold Rush’ og har fornyligt startet samarbejde med det svenske indie label Icons Creating Evil.

BRANDON STEADMAN Brandon Steadman is a singer-songwriter from Austin, Texas. Based out of Fort Worth for many years, he established himself as a staple artist on the Texas music scene, giving him the opportunity to share the stage and collaborate with many other talented artists. He recently made the move to Nashville where he recorded his next album, Tambourine, to be released later this year.

CAMERON HAVENS Cameron Havens er formet af sine musikalske texanske rødder. Dem har han taget med sig til Nashville, som han besluttede at rykke til efter sin deltagelse i American Idol i 2020. Dér, i USAs “Music City”, er han landet blandt nogle af de mest lovende singer-songwriters, byen kan byde på. Hans erfaring som turnerende musiker har givet ham en stor fanbase i hjemlandet, og han arbejder i øjeblikket på sit andet soloalbum.