Følgende sangskrivere deltager i Nashville Nights Spring Tour 2021

NEWS: KAYLEY BISHOP (aka KAYLEY HILL) IS BACK!!

LAURA OAKES er et af Storbritanniens allerstørste sangskriver og country-talenter. Oakes har allerede haft masser af airplay på BBC Radio, og hun har fået fremragende anmeldelser for sine udgivelser. Før Coronakrisen nåede Oakes at afslutte en total udsolgt UK tour. Glæd jer til at høre Lauras eminente sange og fortryllende stemme.

TERRI JO BOX er 4x grammynomineret sangskriver og har skrevet sange til nogle af nutidens allerstørste countrystjerner bl.a. Miranda Lambert, Eric Church, Trisha Yearwood og Ashley McBryde. Terri Jo er desuden vært på en af Nashvilles hotteste songwriter rounds “The Freakshow” hver onsdag på et af de cooleste hangouts i byen, baren “The Local”. 

TRICK SAVAGE, grammynomineret sangskriver og Nashville sessionguitarist født i Oklahoma, som han kalder “ground zero of country music greatness”. Han har skrevet for tv-stationer, præsidentkandidater og stjerner som Eric Church, Ashley McBryde, Dan Smalley og Trisha Yearwood og mange flere. Trick er Nashville Nights guitar-troldmand som med sit fremragende spil og sine både rørende og sjove sange, vil vinde dit hjerte fra det øjeblik han slår første tone an.

BLUE FOLEY, en levende dobbelt-grammynomineret Nashville songwriter legende! Blue er først og fremmest en suveræn sangskriver og har adskillige store “cuts” på sit CV, bl.a. af countrystjernen og CMA-vinderen Ashley McBryde. Derudover er han en inspirerende, underholdende og levende ildsjæl. Hans humør og engagement er ganske enkelt enestående.

EMMA ZINCK er en powerhouse singer/songwriter og one to watch på Nashville’s musickscene idag – Bevæbnet med sin guitar, fantastiske vokal og dynamiske tilstedeværelse forfører Zinck downtown Nashville aften efter aften. Den kun 23 årige artist og sangskriver fra Fredericksburg, Virginia har boet i Nashville i blot tre år og har allerede skrevet sange med hitmager som Anthony Smith, Jason Duke, Marty Dodson, Trent Tomlinson og Trey Bruce. Lige nu arbejder Emma på sin debutudgivelse med Grammyvindende producer, Blake Chancey (Dixie Chicks, Waylon Jennings, Little Big Town med flere).

KENSIE COPPIN er en eminent singer/songwriter fra Texas, allerede med mere end 20 års erfaring på livescenen, trods sin unge alder. Kensie har spillet musik siden hun var 8 år og som ung teenager både skrev og indspillede hun hos Sony Music med en række hitsangskrivere – Hun var endda opening act for navne som Josh Turner, Rivers Rutherford and Rebecca Lynn Howard. Kensie har optrådt på det legendariske Nashville-spillested The Grand Ole Opry og har skrevet sange med bl.a. Curly Putman, Dale Dodson, D. Vincent Williams og Bernie Nelson. Kensie brænder for traditionel country music og vil gøre hvad hun kan for at hjælpe med at bringe traditionen tilbage i rampelyset.

STEFAN MØRK har 50 såkaldte cuts (udgivne sange) på cv’et. De seneste år har han brugt det meste af sin tid på at skrive med sangskrivere og artister i Nashville, og har på den måde banet sig vej til at få pitched sine sange til de helt store countrystjerner. Men han har også skrevet sange til islandske Anna Hansen, engelske Laura Oakes, amerikanske Kayley Hill og danske Sing Sing Sing og Chasing Grace, sidstnævnte har for nylig sendt singlen “Dance Into Memories” på gaden, en sang som Mørk er co-writer på.